Gedurende de herfst, winter en lente wil ik hier graag op afspraak weekendcursussen organiseren voor groepjes van 4 personen. Er kunnen maximum nog 2 niet-deelnemende partners meekomen. Stel zelf je groepje samen en contacteer mij om een datum af te spreken.
vrijdagavond komen jullie toe en eten we samen, zondagavond vertrekt iedereen tegen 17 u na een 4 uurtje. Ik bak de werken nadien en kom ze op een afgesproken plaats leveren. Ik kook voor jullie lekkere vegetarische maaltijden en het brood wordt vers gebakken.

Prijs:

280€ per persoon, maaltijden, dranken, klei, stook, slaping en levering op 1 plek in België inbegrepen. Partners betalen 110€ alles inbegrepen behalve de cursus.

De locatie:
Het huis is een verbouwde dorpshoeve in een heel klein dorpje, ondanks de naam. De omgeving is mooi glooiend, open maar ook bosrijk. Je kan er vertrekkend vanuit het dorp prachtige wandelingen en fietstochten maken.
Er is een extra appartement gebouwd met eigen badkamer en keuken, een slaapkamer met 2 bedden, 1 met 3 bedden en een zoldering met een dubbel bed.

Er kan ook gesproken worden over een midweek of week.

 

Adres:

2 Rue Basse, Cléry le Grand.

Maasvallei, Noordoost-Frankrijk.